• Duguláselhárítás 2 órán belül!
  • Bármikor hívhat!
  • Alacsony árak!
  • Nincs kiszállási díj!
  • Garanciális munkavégzés!

Duguláselhárítás gépek

Duguláselhárítás eszközei

Pumpa
Amikor eldugul a WC, akkor a pumpa segítségével könnyedén tisztíthatjuk meg lefolyónkat, amely legtöbbször olcsón megoldja az eldugulást.

Víz
A forró víz használatával, esetleg különböző kémia anyagok együttes alkalmazásával sokszor érhetjük el a kívánt hatást, így a lerakódott szennyeződéseket eltávolíthatjuk, s megszüntethetjük a dugulást.

Háztartási szerek
A szódabikarbóna és az ecet segítségével olcsón és a környezetet nem szennyezve oldhatjuk meg a dugulás okozta kellemetlenségeket. Amikor a WC pumpa nem segít, akkor a szódabikarbónát és az ecetet összekevert állapotban öntsük a lefolyóba, amellyel elérhetjük, hogy a megoldódjon a problémánk.

Lefolyótisztítók
A lefolyók tisztításával foglalkozni kell, amellyel megelőzhetjük a bajt. Célszerű az összes vizesblokkot félévente a lefolyótisztító szerekkel megtisztítani, hiszen így elejét vehetjük a felmerülő problémáknak, és nem szükséges szakembert hívni.

Granulátum
Maró hatása miatt csak védőkesztyűben történhet a szer felhasználása. A granulátum segítségével jó eséllyel alacsony áron oldhatjuk meg az eldugult területek problémáit. Ilyen terület a kád és a mosogató, hiszen az ellenálló anyagokat is eltünteti, valamint a kellemetlen szagokat is.